Wednesday, June 15, 2011

Terseram hotel ter wereld!

Terseram hotel ter wereld!


Bij het horen van het woord "hotel", zeker zul je denken over een plek om te verblijven een luxe, duur en spannend. Maar, wie zou gedacht hebben, indien in deze wereld zijn er hotels die griezelige plek. U zeker niet wil blijven in die plaats. Als u het niet gelooft, probeer het je om een ​​van de kamers daar.


1. Hotel Crescent



Gebouwd in 1886, "Hotel Crescent" wordt beschouwd als de meest spookachtige hotels in Amerika, omdat het er spookt. Het verhaal begint wanneer het hotel ging failliet en voor de eerste keer in 'tranformasikan' als een school. In 1937 werd het hotel gekocht door Norman Baker, een dokter, richtte hij de stichting om kanker te genezen. Bakker uiteindelijk transformeren van het hotel in een gezonde woning. Niettemin, de patiënten die komen voor een behandeling niet weg en uiteindelijk stierf in het hotel. Sindsdien zijn de geesten achtervolgen de patiënt en vaak in de voorkant van het hotel gasten.


2. Queen Mary Hotel



Voormalige "Queen Mary" is een luxe jacht. Zet koers voor de eerste keer in 1936. Queen Mary was zelfs in staat te varen over de Atlantische Oceaan. Omwille van de snelheid en de 'haar performance' moeilijke ongetwijfeld als de Queen Mary beroemd geworden en is de duurste jacht in de wereld in zijn dagen.
Noem de namen van beroemdheden beroemd om zijn wreedheid, zoals Clark Gable, Mary Pickford, Greta Garbo en zelfs Winston Churchill, had gezeild met dit luxueuze schip. Maar helaas, toen de oorlog gebeurde in Engeland werd het schip overgenomen door de strijdkrachten van de "The Grey Ghost" om de Atlantische Oceaan oversteken voor een missie van de oorlog. Gedurende die tijd, de Queen Mary aanvaring met de HMS Curacao, wat resulteert in het schip te splitsen in twee-en driehonderd bemanningsleden overleden. Queen Mary wordt verondersteld om een ​​van de vele haunted hotel.


3. Lizzie Borden Bed and Breakfast



Het hotel wordt verwacht dat ze achtervolgd sinds 4 augustus 1892, toen een jongen genaamd Lizzie Borden brute wijze waren zijn vader en stiefmoeder vermoord om een ​​bijl te gebruiken. Abby Borden, waren haar stiefmoeder dood aangetroffen tussen bed en een kast naast de woonkamer, terwijl zijn vader, die was ook geslagen bijlen doden onder de bank liggen. Lizzie gestraft voor zijn daden in Fall River en uiteindelijk stierf in 1927. Drie van hen erkende paranormale geesten vaak achtervolgen de plaats is.


4. The Old Spot Hotel



"The Old Spot Hotel" is het eerste gebouw, gebouwd door de stad Gawler, Zuid-Australië 1980. Het gebouw werd vervolgens gebruikt als kantoor met diverse bedrijfsactiviteiten. Na een paar jaar later de plaats werd gerenoveerd en veranderd in een hotel. Sinds de omvorming in een hotel, het gebouw vaak wordt opgevoed door gebeurtenissen zoals bizarre geest waarnemingen, zijn zelfs de gasten die komen om dit hotel te vaak gegeven een discours dat dolende geesten, een kleine jongen geest waarnemingen. Medio 1990 slechts een derde van de hotelgasten vast te leggen van de bizarre beelden in zijn camera die niets anders is dan een spookbeeld.


5. Hotel Del Coronado



Victoriaanse stijl luxe hotel is gelegen disebrang haven van San Diego, Californië. Het hotel wordt vaak bezocht door beroemde gasten, zoals Thomas Edison, L. Frank Baum, Charlie Chaplin, Charles Lindbergh, Amerikaanse presidenten, en een gast die niet duidelijk met de naam "Kate Morgan" die uiteindelijk de nacht doorgebracht in kamer 302 [nu 3327]. Morgan's dood in het hotel vanwege zijn kanker pijn, maar velen zeggen dat Morgan zelfmoord Killed. Morgan's geest was vaak verschijnen voor de gasten Hotel Del Coronado.